Τιμή
Έκπτωση
85
54%

91 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
39€ από 85€ ( Έκπτωση 54% ) Η ιδανική προσφορά για τον Αποτελεσματικό και Ολοκληρωμένο Βιολογικό Καθαρισμό του Αυτοκινήτου σας στο χέρι, με χρήση επαγγελματικού μηχανήματος και χρήση υλικών MA*FRA, με Εσωτερικό Πλύσιμο στο Χέρι, Ενυδάτωση εσωτερικών πλαστικών και ταμπλό, Αφαίρεση λεκέδων, Απολύμανση καθισμάτων ταπετσαρίας και πορτ μπαγκάζ, Εξάλειψη οσμών, Αρωματισμός Καμπίνας, Εξωτερικό Πλύσιμο στο Χέρι, Εξωτερικό Κέρωμα, Καθαρισμός Ζαντών & Γυάλισμα Ελαστικών με Σιλικόνη, με την υπογραφή του γνωστού για την ποιότητα του ''Faliro Safe Park'' στο Π.Φάληρο!

Αποτελεσματικός και Ολοκληρωμένος Βιολογικός Καθαρισμός του Αυτοκινήτου σας στο χέρι, με χρήση επαγγελματικού μηχανήματος και χρήση υλικών MA*FRA!

Λίγα Λόγια

Στο Faliro Safe Park προσφέρουμε υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού σε ταπετσαρίες αυτοκινήτων κι εγγυόμαστε αποστείρωση και καθαριότητα σε βάθος με τον πλέον φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Οι ατμοκαθαριστές μας μπορούν να απομακρύνουν βρωμιά, σκόνη και άλλα ξένα αντικείμενα από την επιφάνεια του αυτοκινήτου και από οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια χρησιμοποιώντας υψηλή πίεση ατμού χωρίς να αλλοιώνει το χρώμα του αυτοκινήτου.

Η διαδικασία του βιολογικού καθαρισμού περιλαμβάνει πλύσιμο των καθισμάτων (δερμα η υφασμα), των μοκέτων (καμπίνα-πορτμπαγκάζ) και λεπτομερή καθαρισμό όλων των πλαστικών μερών της καμπίνας (ταμπλώ, κονσόλα, πόρτες κ.λ.π).

Η χρήση ατμού επιτυγχάνει λεπτομερή και βαθύ καθαρισμό εξωτερικά. Στο σαλόνι (καμπίνα) ο ατμός είναι ευεργετικός διότι μαζί με τον καθαρισμό γίνεται και πλήρης απολύμανση, καθυστερώντας την επανεμφάνιση σκόνης και μικροβίων. Οι υψηλές θερμοκρασίες του ατμού σε συνδυασμό με τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό μας, απομακρύνουν ακόμα και τους πιο σκληρούς οργανικούς λεκέδες από καφέ, αίμα, τροφές ή άλατα, εμποδίζοντας την επανεμφάνισή τους.

Επιπλέον εξουδετερώνουν μικροοργανισμούς που ευθύνονται για αλλεργίες και απαλείφουν κάθε δυσοσμία, χαρίζοντας μια υγιεινή ατμόσφαιρα.

Εξασφαλίστε την υγιεινή καθαριότητα του αυτοκινήτου σας φροντίζοντας εσάς και τους συνεπιβάτες σας, δώστε του την απαραίτητη περιποίηση, και αναζωογονήστε την εσωτερική κι εξωτερική εμφάνισή του!

 

 

 

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
SAFE PARK
Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου 68
Παλαιό Φάληρο

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals