Τιμή
Έκπτωση
150
74%

55 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
39€ από 150€ (Έκπτωση 74%) για 5 συνεδρίες χειρονακτικού μασάζ, για λυποδιάλυση και κυτταρίτιδα, διάρκεια το κάθε ένα 30 λεπτά, από το ινστιτούτο αδυνατίσματος και ομορφιάς 'Chic and Beauty Med Spa' στο Περιστέρι, πλησίον Μετρό Αγ.Αντωνίου.

5 συνεδρίες χειρονακτικού μασάζ, για λυποδιάλυση και κυτταρίτιδα, διάρκεια το κάθε ένα 30 λεπτά, από το ινστιτούτο αδυνατίσματος και ομορφιάς 'Chic and Beauty Med Spa' στο Περιστέρι, πλησίον Μετρό Αγ.Αντωνίου!

Λίγα Λόγια

Λεμφικό μασάζ
 
το λεμφικό μασάζ καλυτερεύει την κυκλοφορία του  αίματος  με αποτέλεσμα να τρέφονται και να οξυγονώνονται όλοι οι ιστοί ​και τα κύτταρα καθώς  βοηθάει στην κατακράτηση των υγρών, απομακρύνοντάς τα κάτι  το οποίο επιτυγχάνεται δια της ενεργοποιήσεως της μικροκυκλοφορίας ανοίγοντας τα τριχοειδή αγγεία. Βοηθάει στην απομάκρυνση της λιμνάζουσας λέμφου από τους ιστούς, που είναι γεμάτοι τοξίνες και διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες, καθιστώντας το δέρμα πιο λείο, ελαστικό και ανανεωμένο.
 
 
Αδυνατιστικό μασάζ
 
 
Το αδυνατιστικό μασάζ διεγείρει τη μικροκυκλοφορία των τριχοειδών αγγείων, αποτοξινώνει το δέρμα (κυτταρίτιδα) και σμιλεύει το σώμα, το οποίο ανακτά το σχήμα του και την ελαστικότητα του.
 
 
Χαλαρωτικό μασάζ
 
 
Το χαλαρωτικό μασάζ  προσφέρει απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και επαναφέρει την ελαστικότητά τους.
Επιτρέπει στο σώμα να αποβάλλει ένα μεγάλο ποσό έντασης, ηρεμεί, αναζωογονεί, ξεκουράζει και ανανεώνει την ενέργεια άμεσα και  αποτελεσματικά.
Τονώνει το δέρμα και τους μύες, επαναφέρει το φυσιολογικό καρδιακό παλμό, βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος καθώς μειώνει το στρες και τις παθήσεις οι οποίες έχουν αιτία στο άγχος όπως τα διάφορα είδη των πονοκεφάλων, πόνους στη πλάτη, δυσκολία, κατάθλιψη.
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
Chick and Beauty Med Spa
B.Αλεξάνδρου 17-19 & Κολοκοτρώνη 1
1ος όροφος Περιστέρι

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals