80 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
12€ για να Εξασφαλίσετε Έκπτωση 48% και να Εξαλείψετε βαθιές ρυτίδες στο Πρόσωπό ή να αποκτήσετε σαρκώδη χείλη με 1 Κύρια Συνεδρία Υαλουρονικού οξέος και Ένα Follow Up, από το Εξειδικευμένο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής 'PS Medical', στο Μαρούσι!

Εξαλείψετε βαθιές ρυτίδες στο Πρόσωπό ή αποκτήσετε σαρκώδη χείλη με 1 Κύρια Συνεδρία Υαλουρονικού οξέος και Ένα Follow Up, από το Εξειδικευμένο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής 'PS Medical', στο Μαρούσι!

Λίγα Λόγια

Υαλουρονικό - Μεσοθεραπεία προσώπου

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος. Πρόκειται για έναν πολυσακχαρίτη που είναι κύριο συστατικό της θεμέλιας ουσίας του δέρματος. Είναι συνήθως προϊόν βιοτεχνολογίας ή λαμβάνεται ως εκχύλισμα φυσικών ουσιών. Έτσι ως φυσικό προϊόν δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα αλλεργίας ή άλλων ανεπιθύμητων ενεργειών σε όποια μορφή και αν χρησιμοποιείται.Το υαλουρονικό οξύελέγχει το περιεχόμενο του νερού στους ιστούς, επιβραδύνει την διάχυση του νερού από το χόριο προς την επιδερμίδα αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος, μεταφέρει  πρωτεΐνες, αυξάνει την αντοχή του δέρματος σε βλαπτικούς εξωτερικούς παράγοντες, αποτρέπει την μετατροπή του διαλυτού κολλαγόνου σε αδιάλυτο και ενισχύει την επουλωτική και αναπλαστική ικανότητα του δέρματος.
 
Χρησιμοποιείται ως ελαστικό διάφανο gel (ενέσιμο εμφύτευμα) για την βελτίωση των ρυτίδων γήρανσης και αύξηση του όγκου των χειλέων, επίσης στην μεσοθεραπεία προσώπου (Mesolifting) είτε μόνο του  είτε σε συνδυασμό με πολυβιταμίνες με αποτέλεσμα να προσδίδει στο δέρμα σφρηγιλότητα, όγκο, φυσική ελαστικότητα και σύσφιξη όπως επίσης και βαθιά ενυδάτωση.
 
 
Αύξηση Χειλιών
 
Τα χείλη αποτελούν ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του προσώπου καθώς επίσης και ένα από τα σημαντικότερα μέρη της αισθητικής αυτού.
 
Το σχήμα και το μέγεθος δίνουν τη συνολική αισθητική των χειλέων τα οποία πρέπει να είναι σε πλήρη αναλογία με το υπόλοιπο πρόσωπο χαρίζοντας αισθησιασμό χωρίς όμως υπερβολές.
 
Η αύξηση ή αλλαγή του σχήματος μπορεί να επιτευχθεί στο ιατρείο γρήγορα και ανώδυνα με ενέσιμο τρόπο και με επιλογή δύο υλικών, είτε με υαλουρονικό οξύ , είτε με λίπος από τον ίδιο τον οργανισμό. 
 
Διαφορές των υλικών 
 
Το υαλουρονικό είναι φυσικό υλικό το οποίο υπάρχει στην επιδερμίδα και είναι συστατικό της , είναι υλικό δοκιμασμένο με εκατομύρια εφαρμογές ανά τον κόσμο χωρίς παρενέργειες και είναι απορροφήσιμο μετά από 6 - 8 μήνες κατά την πρώτη εφαρμογή και λίγο παραπάνω κατά τις επόμενες . Σε περίπτωση που χρειασθεί να αφαιρεθεί άμεσα γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα με υαλουρονιδάση και τα χείλη έρχονται στην αρχική κατάσταση.
 
Η εφαρμογή γίνεται βάζοντας λίγο λίγο υλικό ώστε να αποφύγουμε υπερβολές και ασυμετρίες .
 
Το λίπος με την σειρά του είναι το πιο ασφαλές υλικό δεδομένου ότι προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό και δε μπορεί να έχει καμία παρενέργεια. Πέρνεται με ειδική σύρριγγα από τον οργανισμό και στη συνέχεια με ειδική κατεργασία είναι έτοιμο για επανατοποθέτηση.
Είναι και αυτό απορροφήσιμο υλικό αλλά με μεγαλέτρη διάρκεια περίπου 1 - 1,5 έτος.
 
Αποτέλεσμα και των δυο είναι η τελοιοποίηση του σχήματος και η εναρμονισμένη αύξηση στο πρόσωπο ώστε να φαίνονται πιο χυμώδη και πιο ζουμερά χαρίζοντας αισθησιασμό και ''σεξαπίλ''.
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
psMEDICAL
Αλαμάνας 3
Μαρούσι

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals