77 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
12€ για Έκπτωση 56% για Μια Εξελιγμένη Ιατρική Εφαρμογή Ανανέωσης και Ανάπλασης της Επιδερμίδας του Προσώπου, με την χρήση της πλέον εξελιγμένης τεχνολογίας Fractional Laser από το Εξειδικευμένο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής 'PS Medical', στο Μαρούσι!

Έκπτωση 56% για Μια Εξελιγμένη Ιατρική Εφαρμογή Ανανέωσης και Ανάπλασης της Επιδερμίδας του Προσώπου με Fractional Laser από το Εξειδικευμένο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής 'PS Medical', στο Μαρούσι!

Λίγα Λόγια

ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ
 
Πρόκειται για μια εξελιγμένη ιατρική εφαρμογή ανανέωσης και ανάπλασης της επιδερμίδας του προσώπου, με την χρήση της πλέον εξελιγμένης τεχνολογίας Fractional Laser.                                                                                                                                             
Έχει εφαρμογή σε:
                   
α) Λεπτές Ρυτίδες
β) Φωτογηρασμένες επιδερμίδες
γ) Στην αρχή χαλάρωσης
ουσιαστικά με απλό και ανώδυνο τρόπο ( με εφαρμογή EMLA ) απομακρύνει την παλιά γερασμένη, θαμπή και με αισθητικές ατέλειες επιδερμίδα
δ) Ουλές Ακμής
ε) Ραγάδες Ερυθρές (90% μείωση) κ΄ Λευκές (60% μείωση )                                                                                                                                                                                                        
Η μέθοδος έχει διπλή δράση :
 
Ι)  Απομακρύνει την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας εξαφανίζοντας τα νεκρά κύτταρα, αλλά και άλλες βαθύτερες αλλοιώσεις και δυσχρωσίες μέσω της σταδιακής αποφλοίωσης της επιδερμίδας.      
 Η δράση αυτή γίνεται ανά χιλιοστό, ώστε να μην τραυματίζεται στο σύνολό της η περιοχή επέμβασης, προσφέροντάς μας έτσι γρηγορότερο και πιο ασφαλές αποτέλεσμα.
 
ΙΙ)  Λόγω της επιλεκτικής δράσης του Laser, η θερμότητα απορροφάται από το νερό ( Η2Ο ) της επιδερμίδας και η αύξηση της θερμοκρασίας του διεγείρει τους ινοβλάστες ( ΒΙΟΔΙΕΓΕΡΣΗ ), οι οποίοι με την σειρά τους παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη ( ΒΙΟΑΝΑΠΛΑΣΗ ).
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
psMEDICAL
Αλαμάνας 3
Μαρούσι

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals