Τιμή
Έκπτωση
40
55%

76 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
18€ από 40€ για ένα Full Body Μασάζ Χαλαρωτικό ή Θεραπευτικό, ένα Φυσικό Peeling σώματος και Ενυδάτωση με θεραπευτικά έλαια διάρκειας 55 λεπτών ή ένα Τροπικό Χαλαρωτικό ή Θεραπευτικό Full Body Μασάζ, συνδυασμένο με Φυσικό Peeling σώματος και Ενυδάτωση με θεραπευτικά έλαια διάρκειας 55 λεπτών ή μία Σοκολατοθεραπεία με Full Body Μασάζ, συνδυασμένο με Φυσικό Peeling σώματος και Ενυδάτωση με θεραπευτικά έλαια από το κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών «Inner Therapies» στην Αθήνα!

Full Body Μασάζ Χαλαρωτικό ή Θεραπευτικό - Τροπικό Χαλαρωτικό ή Θεραπευτικό Full Body Μασάζ - Σοκολατοθεραπεία με Full Body Μασάζ και Φυσικό Peeling σώματος και Ενυδάτωση με θεραπευτικά έλαια, διάρκειας 55 λεπτών, από το κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών «Inner Therapies» στην Αθήνα!

Λίγα Λόγια

Συνδυασμός υψηλής ποιότητας θεραπειών από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες για την αύξηση της ζωτικότητας και της ενέργειας, με φυσικούς, μη παρεμβατικούς τρόπους μέσα από μια ολιστική προσέγγιση.

Οι τεχνικές περιλαμβάνουν μαλάξεις με τα δάχτυλα, τους αντίχειρες και τις παλάμες.

Στοχεύει στη διασφάλιση και τη βελτίωση της σωματικής και της ψυχικής ευεξίας, ενεργοποιώντας προς αυτή την κατεύθυνση το εγγενές σε κάθε οργανισμό θεραπευτικό δυναμικό.

Χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα αιθέρια έλαια, θεραπευτικά λάδια, ανθοϊάματα – βάμματα και μείγματα βοτάνων.

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
Inner Therapies
Αχαρνών 51
Αθήνα, 1ος όροφος

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals