Τρόποι αγοράς Κουπονιών

Χρεωστική & Πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών (VISA, MasterCard) με απόλυτη ασφάλεια.

Η Promodeals δεν κρατάει κανένα στοιχείο της κάρτας σας και καμία πληροφορία της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται στους servers μας, ούτε έχουμε πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα στοιχεία της κάρτας.

Τραπεζική Κατάθεση

Τράπεζα: Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού: 5043-079460-078
IBAN: GR49 0172 0430 0050 4307 9460 078
Δικαιούχος: PROMODEALS O.E.
Αιτιολογία: Το ονοματεπώνυμό σας ή το email με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο promodeals.gr και τον κωδικό παραγγελίας.

Πληρωμή στα Γραφεία μας

Μπορείτε να παραλάβετε το κουπόνι σας με απευθείας πληρωμή στα γραφεία μας επί της οδού Σπάρτης 74 στη Νέα Ιωνία, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 - 18:00.

Στη περίπτωση δεν έχετε κάνει εγγραφή στο promodeals.gr μπορούμε να την κάνουμε μαζί στα γραφεία μας παραλαμβάνοντας παράλληλα και το κουπόνι σας.

Αντικαταβολή

Μπορείτε επίσης να κάνετε αγορά με αντικαταβολή και να αποκτήσετε το κουπόνι της προσφοράς που επιθυμείτε με παραλαβή στο χώρο σας.

Ο courier της ACS θα σας παραδώσει τον φάκελο με το κουπόνι στη διεύθυνση που θα ορίσετε και θα σας ζητήσει να του πληρώσετε την αξία του κουπονιού +4,10€ επιπλέον (έξοδα μεταφορικών και αντικαταβολής πανελλαδικά).